![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/a849e2c0-60f2-11ed-ad3a-7b453659df47.jpg?w=576&h=313)
30Minūtes
3Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
500 gīriss100 gsviests250 grīsu pārslas
Sagatavošana
1
Īrisu sadala gabaliņos un saber bļodiņā. Pievieno arī sviestu un trauku liek ūdens peldē karsēties. Maisa, līdz īrisa masa izkususi.
2
Tad izkusušajā īrisā iemaisa kraukšķīgās rīsu pārslas. Visu uzmanīgi samaisa un veido divas desas, katru apmēram 30 centimetrus garu.
3
Pēc tam atdzesē un sagriež šķēlītēs.
Iesūtīja: Eva Demidova
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit