Foto: Shutterstock
Šie salāti absolūti lieliski garšo arī paši par sevi, taču vēl gardāk tie sevi pierādīs, uzsmērēti uz kādas maizītes, iepildīti groziņos vai sendvičā.
10Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
0.5 gab.sarkanais sīpols2 ĒKsvaigi spiesta citronu sula pēc garšassāls2 gab.avokado100 gķirštomāti180 gtuncis savā sulā100 gmajonēze

Sagatavošana

1

Bļodiņā liek smalki sakapātu sarkano sīpolu, apber ar sāli, pievieno citronu sulu un apmaisa. Ļauj kādu mirkli tam ievilkties, kamēr griež pārējās sastāvdaļas.

2

Mazos gabaliņos sagriež avokado mīkstumu (kā to veikli izdarīt, skatīt šeit).

3

Nomazgātus ķirštomātus sagriež mazākos gabaliņos un sajauc ar avokado.

4

Salātu bļodā liek tunci, kam iepriekš notecināts liekais šķidrums, pievieno avokado, tomātus, majonēzi, sāli un visu rūpīgi apmaisa. Ja vēlas, var pievienot smalki sakapātus zaļumus.

Pasniedz, liekot uz apgrauzdētas maizītes, vai ēd tāpat. Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!