60Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 3
100 gmiežu putraimi100 gkviešu putraimi500 mlūdens300 mlsilts piens1 kartupelis pēc garšassāls ievārījums sacepts speķis ar sīpoliem
Sagatavošana
1
Putraimus saber katlā, pievieno arī kubiņos sagrieztu kartupeli un pārlej ar ūdeni. Apmaisot vāra, kamēr putraimi mīksti.
2
Kad putraimi kļuvuši vidēji mīksti, putrai pielej uzsildītu pienu un turpina to vārīt, līdz gatava.
3
Īsi pirms gatavošanas beigām pievieno sāli.
4
Pēc vārīšanas katlu apsedz ar dvieli un ļauj putrai uzbriest.
Iesūtīja: Ziga
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit