240Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1.5 kgsvaigi gurķi130 gķiploki130 gsīpoli50 gsāls150 gcukurs80 ml9% etiķis
Pagatavošana
1
Gurķus nomizo un sagriež ripiņās. Ķiplokus sakapā, sīpolus sagriež pusapļos.
2
Visu liek traukā, pārkaisa ar cukuru, sāli, etiķi. Samaisa un atstāj 3-4 stundas, lai gurķi atsulojas.
3
Gurķus un sīpolus pilda burkās un aizvāko. Glabā pagrabā vai ledusskapī. Edgars teic, ka viena burka esot nostāvējusi pat līdz vasarai, pasterizēt nevajagot.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit