![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/bb8d4df0-7bf4-11ed-900e-6d3525f4ec4a.jpg?w=576&h=313)
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
3 ĒKkokosriekstu piens3 ĒKābolu biezenis2 ĒKčia sēklas1 ĒKcukurs4 ĒKmellenes pēc garšasmandeles
Sagatavošana
1
Bļodiņā sajauc pudiņa masu – kokosriekstu pienu, ābolu biezeni, cukuru un čia sēklas.
2
Liek servējamajos trauciņos un ievieto ledusskapī.
3
Masai nekādā gadījumā nav nepieciešams pievienot želatīnu vai agar-agar pulveri. Nav jābaidās, ka pudiņa masas konsistence sākumā ir ļoti šķidra, čia sēklas masā piebriedīs un masa kļūs stingrāka.
4
Apmēram pēc 30 minūtēm izņem trauciņus, pārber ar svaigām ogām, es izmantoju mellenes. Dekorē ar mandelēm un cepumiņiem. Labi garšos arī ar citām sezonas ogām, piemēram, avenēm.
Iesūtījusi: Līva Immermane
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit