![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/61b6aae0-6107-11ed-98e7-b76242180213.jpg?w=576&h=313)
15Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 ĒKolīveļļa2 nelieli kabači5 tomāti1 sīpols0.5 TKcukurs pēc garšassāls1 ĒKadžika pēc garšaszaļumi pēc garšassezama sēklas
Sagatavošana
1
Kabačus sagriež ripās, tomātus – lielās daivās. Sīpolu nomizo un sagriež palielos kubiņos.
2
Pannā uzkarsē eļļu, liek cepties sīpolu, pēc 2-3 minūtēm pievieno kabačus, tomātus, sāli, cukuru, apmaisa un cep vēl 2 minūtes. Tad iemaisa adžiku, uzliek pannai vāku un sautē 4-5 minūtes.
3
Pirms pasniegšanas pārkaisa ar kapātiem zaļumiem un sezama sēkliņām.
![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/619196b0-6107-11ed-a273-cb236c007d8c.jpg?w=876)
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit