Fоtо: Kārlis Dambrāns/DELFI
Svaigi un ātri pagatavojami kāpostu salāti svētku galdam, kas neradīs smaguma sajūtu. Tie priecēs gan acis – ar košu krāsu salikumu, gan garšu kārpiņas. Ideāla piedeva dažādiem gaļas ēdieniem, piemēram, krāsnī ceptam lasim vai zeltainam vistas cepetim.
11recipe.ingredients
vidēji

recipe.ingredients

0.5 Ķīnas kāposts0.5 neliels sarkanais kāposts1 granātābols6 konservētu persiku pusītes1 pētersīļu buntīte MĒRCEI:5 ĒKrapšu eļļa1 laims (rīvēta miziņa un sula)1 ĒKFranču sinepes1 ĒKbrūnais cukurs pēc garšassāls

recipe.preparation

1

Abu veidu kāpostus sagriež plānās strēmelītēs. Persikus sagriež šķēlītēs. Pētersīļus sīki sakapā.

Fоtо: Kārlis Dambrāns/DELFI
2
Gatavo mērci, liekot visas sastāvdaļas aizvākojamā burciņā un sakratot, līdz iegūta viendabīga mērce.
3

Kāpostus, persikus un pētersīļus liek bļodā, pārlej ar mērci un samaisa.

4

Dekorē ar granātābolu sēkliņām un pasniedz.

Lai labi garšo!

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !