30Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 gab.neliels riekstu ķirbis vai muskatķirbis pēc garšasolīveļļa5 gab.ķirštomāti pēc garšaszilais siers pēc garšasvalrieksti pēc garšassāls, pipari
Sagatavošana
1
Ķirbim nogriež mizu un sagriež mīkstumu apmēram centimetru biezās šķēlēs. Padomu, kā veiklāk nomizot lielo ogu, atradīsi šajā rakstā.
2
Cepamajā veidnē ieklāj cepamo papīru, kārto uz tā ķirbja šķēles.
3
Viegli apslaka ar olīveļļu, apkaisa ar sāli un pipariem.
4
Cep sakarsētā krāsnī (200 grādos) apmēram 10 minūtes.
5
Izņem ārā pannu un uz ķirbja šķēlēm kārto sagrieztu sieru, uz pusēm sagrieztus ķirštomātus un sadrupinātus valriekstus.
6
Cep vēl 10 minūtes.
Recepti iesūtījusi: Dita
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit