![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/ca8ad4a0-7c74-11ed-b3c4-49fe68e2f4d4.jpg?w=576&h=313)
11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
3 kgkabači0.5 kgsīpoli250 gburkāni150 mleļļa250 mlmajonēze1 ķiploka galva250 gtomātu pasta0.5 glāzecukurs2 ĒKsāls1 TKmalti melnie pipari1 lauru lapa
Sagatavošana
1
Kabačus nomizo, sagriež kubiņos. Burkānus notīra, sarīvē uz rupjās rīves. Sīpolus nomizo, sasmalcina. Ķiplokus nomizo, izspiež caur spiedi.
2
Kabačus, burkānus un sīpolus liek katlā, pievieno tomātu pastu, eļļu, majonēzi un samaisa. Katlam uzliek vāku, uz vidējas liesmas, ik pa laikam apmaisot, vāra aptuveni 40 minūtes.
3
Tad pievieno sāli, cukuru, piparus, lauru lapu un vāra vēl 30 minūtes. Lauru lapu izņem, pievieno ķiplokus un masu sablendē.
4
Karstu masu pilda sterilizētās burciņās, aizvāko ar sterilizētiem vāciņiem un atdzesē.
5
Uzglabā vēsumā.
![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/ca8ad4a0-7c74-11ed-b3c4-49fe68e2f4d4.jpg?w=876)
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit