Foto: Privātais ahīvs
"Visu laiku labākais lečo, kas turklāt ir arī ātri un vienkārši pagatavojams," tā savu gadiem pārbaudīto recepti piesaka Iveta Ozola.

::recepte::

Paprikai izņem sēklotni, mīkstumu sagriež gabaliņos. Tomātus sagriež gabaliņos. Ķiplokus nomizo, izspiež caur spiedi.

Papriku, tomātus un ķiplokus liek katlā, pievieno cukuru, sāli un vāra 40 minūtes kopš brīža, kad masa sāk burbuļot.

Karstu lečo pilda sterilizētās burkās, aizvāko ar sterilizētiem vāciņiem un atdzesē.

Lečo glabājas ļoti labi, to lieto pie zupām, mērcēm, gaļas ēdieniem vai arī ēd tāpat vien kā salātus.

::!recepte::

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!