5Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
200 gturku zirņi2 nelieli tomāti0.25 paprika1 selerijas kāts1 ĒKcitronu sula pēc garšassāls un smalki malti melnie pipari1 ĒKvīnogu kauliņu eļļa bazilika lapiņas zirņu dīgsti kūpinātas paprikas pulveris
Sagatavošana
1
Tomātus papriku un selerijas kātu sagriež gabaliņos un liek bļodā.
2
Pievieno turku zirņus, kam iepriekš noliets šķidrums (kā to izmantot lietderīgi, uzzini, izlasot šo rakstu).
3
Pievieno citronu sulu, sāli, piparus, eļļu un visu samaisa.
4
Dekorē ar dīgstiem un bazilika lapiņām. Pārkaisa ar paprikas pulveri.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit