Foto: Jolanta Roze
Kad no tirgus pārnesti pirmie lakši, kraukšķīgi redīsi un sulīgi tomāti, par brokastīm var daudz nebēdāt – samet visus pavasara labumus bļodā, pārlej ar kefīru un minūtes laikā veselīgs, gards smūtijs ir gatavs!
3Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 tomāts4 redīsi saujalakši300 mlkefīrs šķipsnajūras sāls

Sagatavošana

1

Tomātu sagriež četrās daļās. Lakšiem nogriež kātiņus (tos var izmantot buljona gatavošanai vai, sīki sakapājot, pievienot brokastu biezpienam). Redīsus pārgriež uz pusēm.

2

Visu liek bļodā, pievieno atvēsinātu kefīru, šķipsnu jūras sāls un sablendē viendabīgā masā.

3

Lej glāzē un bauda pavasarīgas brokastis. Ja vēlas, lai pēc maltītes ilgāk saglabātos sāta sajūta, var piekost klāt šķēlīti rupjmaizes vai graudu maizes.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!