Rabarberu laika kūkas recepti iesaka garšīgā "Instagram" konta "Tasty For Me" saimniece Sandra.
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
100 gmīksts sviests glāzescukurs1 pla300 gmilti pēc garšaskanēlis120 grabarberi250 gbiezpiens100 gskābs krējums pēc garšascukurs1 ola
Sagatavošana
1
Sakarsē cepeškrāsni līdz 175 grādiem.
2
Sviestu saputo ar olu un cukuru. Piesijā miltus un rūpīgi izmaisa. Mīklu klāj ar sviestu iesmērētā kūkas veidnē, veidojot maliņas uz augšu.
3
Visu pārber ar rabarberiem un izlīdzina. Uzsijā kanēli.
4
Gatavo pildījumu. Biezpienā iemaisa krējumu un olu. Visu kārtīgi izmaisa. Ja vēlas, pievieno cukuru pēc garšas. Klāj virsū rabarberiem un izlīdzina.
5
Cep 30 minūtes, līdz pildījums sabiezē un maliņas apbrūnē.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit