Foto: Tasty For Me publicitātes foto

Rabarberu laika kūkas recepti iesaka garšīgā "Instagram" konta "Tasty For Me" saimniece Sandra.

11Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

100 gmīksts sviests0.75 glāzescukurs1 pla300 gmilti pēc garšaskanēlis120 grabarberi PILDĪJUMAM:250 gbiezpiens100 gskābs krējums pēc garšascukurs1 ola

Sagatavošana

1

Sakarsē cepeškrāsni līdz 175 grādiem.

2

Sviestu saputo ar olu un cukuru. Piesijā miltus un rūpīgi izmaisa. Mīklu klāj ar sviestu iesmērētā kūkas veidnē, veidojot maliņas uz augšu.

3

Visu pārber ar rabarberiem un izlīdzina. Uzsijā kanēli.

4

Gatavo pildījumu. Biezpienā iemaisa krējumu un olu. Visu kārtīgi izmaisa. Ja vēlas, pievieno cukuru pēc garšas. Klāj virsū rabarberiem un izlīdzina.

5

Cep 30 minūtes, līdz pildījums sabiezē un maliņas apbrūnē.

Foto: Tasty For Me publicitātes foto

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!