![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/251c6fd0-6197-11ed-8715-7dfe3895a075.jpg?w=576&h=313)
Rabarberu laika kūkas recepti iesaka garšīgā "Instagram" konta "Tasty For Me" saimniece Sandra.
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
100 gmīksts sviests0.75 glāzescukurs1 pla300 gmilti pēc garšaskanēlis120 grabarberi PILDĪJUMAM:250 gbiezpiens100 gskābs krējums pēc garšascukurs1 ola
Sagatavošana
1
Sakarsē cepeškrāsni līdz 175 grādiem.
2
Sviestu saputo ar olu un cukuru. Piesijā miltus un rūpīgi izmaisa. Mīklu klāj ar sviestu iesmērētā kūkas veidnē, veidojot maliņas uz augšu.
3
Visu pārber ar rabarberiem un izlīdzina. Uzsijā kanēli.
4
Gatavo pildījumu. Biezpienā iemaisa krējumu un olu. Visu kārtīgi izmaisa. Ja vēlas, pievieno cukuru pēc garšas. Klāj virsū rabarberiem un izlīdzina.
5
Cep 30 minūtes, līdz pildījums sabiezē un maliņas apbrūnē.
![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/25b68cf0-6197-11ed-bc53-d1ff7a6683cd.jpg?w=876)
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit