Foto: DELFI
Kad saldētava pielādēta pilna ar dārza labumiem, jāsteidz uzņemt vitamīni ikdienas maltītēs. Ātri pagatavojami, sātīgi un neprātīgi garšīgi ir šie cūku pupu salāti, ko var ēst gan siltus, gan aukstus.

::recepte::

Cūku pupas izloba un novāra sālsūdenī. To var darīt jau iepriekšējā dienā.

Sakarsētā eļļā apcep sīpolus un pievieno kubiņos sagrieztu kabaci. Cep, līdz dārzeņi ir gatavi.

Tikmēr bļodā liek cūku pupas, piegriež svaigus tomātus, gurķus un pētersīļus. Kad kabači sacepušies, pievieno un visu kārtīgi samaisa.

Salātus aizdara ar karoti sezama eļļas, pievieno apgrauzdētas sezama sēkliņas. Pikantāku garšu cienītāji var likt šķipsnu Kajēnas piparu un ķiploka daiviņu.

::!recepte::

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!