Foto: Fotofabrika.lv

"Šīs pankūkas labi garšo, kad ir vairāk saceptas, praktiski pārceptas. Ir tikai viens bet – pankūkas sanāk ar ļoti izteiktu zirņu piegaršu un saldais pildījums šeit īsti neder," tā recepti iesaka "Pipars" ēdienu blogeris Rojs.

11Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
150 gzirņu milti450 mlūdens1 ola2 ĒKolīveļļa pēc garšassāls150 gkūpināta vista200 gbezpiedevu krēmsiers vai rikota ĒKskābs krējums pēc garšaspuravs pēc garšassāls un malti melnie pipari pēc garšassāls un malti melnie pipari

Sagatavošana

1

Gatavo mīklu. Olu iesit bļodā, pievieno miltus, ūdeni un visu uzputo. Pievieno olīveļļu un pēc garšas sāli.

2

Uzkarsē pannu un izcep pankūkas, apgrozot tās no abām pusēm.

3

Pildījumam sajauc krēmsieru vai rikotu ar krējumu, sagrieztu vistu un puraviem. Pievieno pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.

4

Atdzesētas pankūkas sapilda, sarullē un pasniedz.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!