10Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
svaigu reņģu filejas olīveļļa citrons, izspiesta sula un norīvēta miziņa jūras sāls svaigi malti melnie pipari čili bagete pasniegšanai dilles pasniegšanai
Sagatavošana
1
Trauciņu, kurā tiks pasniegta uzkoda, pārslaka ar olīveļļu un citronu sulu, vienmērīgi izkaisa ar sāli, svaigi maltiem melnajiem pipariem, kapātu čili piparu un rīvētu citrona miziņu. Virs marinādes izkārto reņģu filejas ar ādu uz augšpusi.
2
Kad filejas ir sarindotas trauciņā, tās pārslaka ar olīveļļu un citronu sulu, pārkaisa ar sāli, pipariem un kapātu čili.
3
Reņģes pasniedz ar bagetes šķēlēm un zaļumiem.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit