Foto: Privātais arhīvs

"Reizēm jau var pagrēkot," teic "Instagram" konta esutijumifood saimniece Solvita Kvite-Belte, piedāvājot kūpināta jūras asara un olu salātu recepti. Šie fiksie un sātīgie salātiņi īpaši labi garšos, uzziesti uz grauzdētas maizes šķēles.

10Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 kūpināts jūras asaris3 vārītas olas1 liels sīpols pēc garšaskaperi pēc garšassāls un malti melnie pipari pēc garšasmajonēze pēc garšaskrējums maurloki dekoram

Sagatavošana

1

Atdala zivs mīkstumu no ādas un asakām, ar dakšu saplucina mazos gabaliņos. Sīpolu nomizo un sasmalcina. Olas noloba un sakapā vai sarīvē uz rupjās rīves. Kaperus sakapā.

Foto: Privātais arhīvs
2

Visu liek bļodā, pievieno krējumu un majonēzi pēc garšas, apmaisa un pagaršo. Ja nepieciešams, pievieno sāli un piparus.

Foto: Privātais arhīvs
3

Pasniedz uz grauzdētas maizes šķēlēm, pārkaisot ar kāpātiem maurlokiem.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!