![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/9254d880-7ccc-11ed-9b26-956c8ecb607d.jpg?w=576&h=313)
40recipe.minutes
7recipe.ingredients
vidēji
recipe.ingredients
recipe.portions: 4
6 gab.kartupeļi600 gkabači2 gab.olas3 ĒKkviešu milti (ar kaudzi)1 ĒKciete (ar kaudzi) pēc garšassāls rapšu eļļa
recipe.preparation
1
Kartupeļus un kabačus nomizo. Ja kabacis ir brangs – tam izņem sēklas.
2
Kabačus sarīvē uz rupjās rīves puses, bet daļu kartupeļu sarīvē uz smalkās rīves puses, otru pusi – uz rupjās.
3
Masai pievieno olas, miltus, cieti un sāli pēc garšas. Visu samaisa.
4
Pankūku masu lej uz sakarsētas pannas. Pankūkas cep eļļā zeltaini brūnas no abām pusēm.
5
Var gadīties, ka cepšanas laikā traukā esošā masa sāk suloties. Ja tā notiek – lieko šķidrumu nolejam.
Lai labi garšo!
![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/923ce3b0-7ccc-11ed-9a7b-c34840b383f5.jpg?w=876)
Опубликованные материалы и любая их часть охраняются авторским правом в соответствии с Законом об авторском праве, и их использование без согласия издателя запрещено. Более подробная информация здесь