![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/7ab2f130-7cd1-11ed-87c9-957c49322b53.jpg?w=576&h=313)
50Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
500 mlsaldā kartupeļa biezenis240 gzemesriekstu sviests60 mlkļavu sīrups120 mlkakao pulveris100 gtumšā šokolāde80 gtumšā šokolāde60 mlsaldais krējums ogas
Sagatavošana
1
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādu temperatūrai.
2
Kūkas formu (20 centimetri diametrā) iesmērē ar eļļu.
3
Visas sastāvdaļas kārtīgi sajauc kopā.
4
Lej mīklu formā, liec krāsnī un cep aptuveni 30 minūtes.
5
Kūku atdzesē pannā. Pēc tam dekorē.
6
Šokolādes dekorējumu veido, ieberot bļodiņā sasmalcinātu šokolādi, pārlejot ar saldo krējumu, pāris minūšu uzgaidot un samaisot.
![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/7af5c690-7cd1-11ed-9a7b-c34840b383f5.jpg?w=876)
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit