![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/88608770-7cd1-11ed-92cf-1d8b36e88232.jpg?w=576&h=313)
30Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
4 gab.skābi āboli1 gab.paciņa bezrauga kārtainās mīklas1 gab.ola3 ĒKcukurs pēc garšaskanēllis
Sagatavošana
1
Katru ābolu sagriez 8 daļās.
2
Sagrieztos ābolus pārkaisi ar pusi cukura un kanēli.
3
Katru mīklas plāksni sagriez četros trijstūros.
4
Ieritini tajā ābolu daiviņu.
5
Liec uz cepamā papīra, uz plāts.
6
Pārsmērē sakultu olu.
7
Pārkaisi ar cukura-kanēļa maisījumu.
8
Liec 200 grādu temperatūrā sakarsētā cepeškrāsnī.
9
Cep 20 minūtes.
![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/8864cd30-7cd1-11ed-a992-db804cfc5da2.jpg?w=876)
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit