![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/fe4b7300-7cd1-11ed-87e0-2726cc093dfd.jpg?w=576&h=313)
40recipe.minutes
7recipe.ingredients
viegli
recipe.ingredients
500 gsvaigi vai saldēti ķirši bez kauliņiem5 ĒKbrūnais cukurs2 gab.kanēļa standziņas1 gab.anīsa zvaigznīte1 ĒKkukurūzas milti2 gab.citrona šķēles auksts ūdens
recipe.preparation
1
Katliņā liec ķiršus, cukuru, citrona šķēlītes, anīsa zvaigznīti un kanēli.
2
Vāri uz vidējas uguns apmēram 30 minūtes.
3
Pēc norādītā laika uzgriez maksimālo karstumu.
4
Krūzē ieber kukurūzas miltus, pievieno mazliet auksta ūdens un maisi, līdz kukurūzas milti izšķīduši un nav kunkuļu.
5
Miltu masu, strauji maisot, pievieno ogām. Masa sabiezēs.
6
Pēc gatavošanas atdzesē.
Lai labi garšo!
Опубликованные материалы и любая их часть охраняются авторским правом в соответствии с Законом об авторском праве, и их использование без согласия издателя запрещено. Более подробная информация здесь