55Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
150 gpiparkūkas50 griekstu sviests3 ĒKpiens180 gbiezpiens200 gkrēmsiers2 gab.olas2 ĒKmilti5 ĒKstēvija saujasvaigas vai saldētas ogas, augļi
Sagatavošana
1
Virtuves kombainā sasmalcini piparkūkas un pārber tās bļodā.
2
Pievieno riekstu sviestu un pienu, lai masa kļūst lipīga.
3
Kūkas veidni izklāj ar cepamo papīru, uz tās izkārto piparkūku masu.
4
Virs piparkūku masas izklaidus izber ogas.
5
Virtuves kombainā vai blenderī rūpīgi sajauc biezpienu, krēmsieru, olas, miltus un saldinātāju viendabīgā masā.
6
Pārlej masu uz kūkas pamatnes.
7
Kūku liec 170 grādos uzkarsētā cepeškrāsnī aptuveni 40 minūtes. Pirmās 20 minūtes augšpusi vari piesegt ar cepamo papīru, lai tā neapdeg.
8
Kad kūka gatava, ņem ārā un atdzesē veidnē.
9
Kad izņem to no veidnes, rotā, kā sirds kāro.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit