Foto: Privātais arhīvs
Šos salātus savulaik biju ēdusi "Lido", nolēmu pamēģināt tos uztaisīt arī mājās, un varu teikt, ka eksperiments izdevās godam! Tagad mūsmājās ir par vienu pupiņu salātu recepti vairāk! Mājinieki slavēja jauno eksperimentu, sakot: šos salātus es droši varu taisīt arī nākamreiz.
25Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

960 gkonservētas pupiņas (4 bundžas)160 gšķiņķis115 gselerija75 gpuravi300 gmajonēze pēc garšassāls pēc garšaspipari

Sagatavošana

1

Strēmelītēs sagriež žāvētu šķiņķi.

2

Sasmalcina puravu un seleriju.

3

Pupiņas ieber caurdurī un noskalo. Kad liekais šķidrums notecējis, tās ber bļodā.

4

Pupiņām pievieno šķiņķi, purvu un seleriju, visu apmaisa.

5

Salātiem pieliek sāli un piparus pēc garšas. Visu samaisa ar majonēzi.

6

Salātus var ēst uzreiz, bet gardāki tie būs nākamajā dienā, kad visas sastāvdaļas būs ievilkušās.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!