Fоtо: Privātais arhīvs
Tik garda maltīte mājas gaumē, ka baudījums būs liels un vēl pirkstiņus aplaizīsi. Viegli pagatavojama un sātīga, kā arī lieliski piemērota lietainai un drēgnai dienai. Papildini ēdienu ar ceptiem kartupeļiem un gurķu, tomātu, lociņu salātiem. Recepti iesaka gardēde Kristīne Pleiša.
75recipe.minutes
9recipe.ingredients
vidēji

recipe.ingredients

vistas šķiņķīši vistas stilbiņi sāls pipari ķiploku daiviņas sīpolu ripiņas saldais krējums kartupeļi kaltēti zaļumi

recipe.preparation

1

Vistu šķiņķīšus un stilbiņus ieberzē ar sāli un pipariem.

2

Apcep uz pannas.

3

Kārto cepampannā, starpās ieliekot ķiploku daiviņas un sīpolu gredzenu pusītes, pārlej ar saldo krējumu.

4

Kartupeļus apber ar sāli un kaltētiem zaļumiem, pārsmērē ar pannā pāri palikušajiem vistu tauciņiem.

5

Stundu cep 190 grādu temperatūrā sakarsētā cepeškrāsnī.

Lai labi garšo!

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !