Foto: No privātā arhīva

Šo saldējumu var pagatavot viegli un ātri. Grūtākais un ilgākais ir sapņot, paciesties un gaidīt, kamēr gardā masa ledusskapī kļūst par īstu saldējumu… Bet gaidīt ir vērts – tik garšīgs tas ir! Ar recepti "Tasty.lv" zemeņu laika konkursā piedalās Ineta Ziberga.

::recepte::

Sablendē saldētās ogas.

Samaisa ogu masu ar iebiezināto pienu ar cukuru.

Saputo saldo krējumu, pievieno ogu masai un rūpīgi samaisa.

Masu liek atdzesētā traukā – un saldētavā iekšā! Apbruņojas ar pacietību un gaida, līdz gardā masa ieguvusi nepieciešamo konsistenci. Rotā ar zemenēm.

::!recepte::

Vēl vari pagūt piedalīties "Tasty.lv" zemeņu laika konkursā! Iespējams, tieši tu laimēsi noderīgu balvu savai virtuvei – mikseri no "Russell Hobbs".

Konkurss norisinās "Facebook" grupā "Dzīvo garšīgi ar Tasty.lv" līdz 30. jūnijam. Lai piedalītos, publicē šajā grupā recepti, kurā iekļautas zemenes, lietojot mirkļbirku #tastyzemenes.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!