Fоtо: Viktorija Kožemjakina
Ja plīti darbināt negribas un rozā aukstā zupa mazliet jau apnikusi, nacionālais pārtikas mazumtirdzniecības tīkls ELVI kopā ar pavāri un uztura speciālisti Jevgēniju Jansoni aicina izmēģināt netradicionālāku auksto zupu, kas garšas kārpiņām būs patīkams pārsteigums.

::recepte::

Visas sastāvdaļas, izņemot produktus pasniegšanai, sablendē līdz viendabīgai masai.

Pievieno ūdeni un ledu tik daudz, cik biezu zupu vēlamies.

Pievieno garšvielas.

Gurķi, nektarīnu un sarkano sīpolu sagriež mazos kubiņos un pārkaisa zupai, mākslinieciski pārlej ar šļuku olīveļļas un balzamiko maisījuma.

::!recepte::

Lai atsvaidzinošs baudījums!

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !