Foto: Zaigas stūrītis

Norvēģu "lapper" jeb "sveler" ir mazas, apaļas un pufīgas pankūciņas. Zaiga, bloga Zaigas stūrītis autore, iemācījusies šo recepti, dzīvojot Norvēģijā. Pankūciņas esot ļoti, ļoti garšīgas!

30Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

400 mlkefīrs5 ĒKcukurs2 gab.olas260 gmilti1 TKsoda

Sagatavošana

1

Samaisa olas ar cukuru, pielej kefīru. Pievieno miltus ar sodu un izmaisa mīklu.

2

Cep uz minimāli ietaukotas, gandrīz sausas pannas.

3

Uz pannas ar karoti vai kausiņu lej mīklu un izveido apaļas pankūkas. Cep vidējā karstumā no vienas un no otras puses.

Foto: Zaigas stūrītis
4

Pasniedz ar ievārījumu vai medu.

Foto: Zaigas stūrītis
Foto: Zaigas stūrītis
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!