Foto: DELFI
Šie mazie, gardie melleņu mafini izdodas vienmēr un garšo burvīgi. Mafini ir maigi, mīksti un patīkami mitri, un karstumā pussašķīdušās mellenes padara mafinus pilnīgi neatvairāmus gan garšas, gan izskata ziņā. Vienkāršs un ātrs veids, kā panašķoties melleņu laikā!

::recepte::

Bļodā ieber miltus, cepamo pulveri un sāli, visu samaisa.

Citā bļodā sakuļ sviestu ar cukuru, olām, krējumu un vaniļas cukuru.

Sakultajā masā maisot pa daļām pieber samaisītos miltus.

Pieber mellenes un uzmanīgi iecilā mīklā, lai mellenes neizšķīstu.

Mafinu pannā ieliek mafinu papīra formas, tajās lej mīklu gandrīz līdz malai.

Sakarsē cepeškrāsni 180 grādu temperatūrā, liek pannu cepeškrāsnī un cep apmēram pusstundu, kamēr mafini nedaudz pacēlušies un ieguvuši zeltainu krāsu.

Foto: DELFI

::!recepte::

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!