Foto: Nikola Leite
Ir jau vilinoši nedēļas nogalē doties uz vēlajām brokastīm kādā restorānā, bet kāpēc gan nepalikt mājās un neizmēģināt šo gardumu? It sevišķi, ja esi saldummīlis un mājās ir bērni, kuri tā vien brokastīs pastāvīgi prasa šokolādi. Turklāt – kafija arī būs bez maksas (nosacīti). Vēlās brokastis mājās nozīmē tikai vienu – nav jākāpj ārā no pidžamas vai jāveido mati. Visas mammas gavilē, jo šo saldo kārumu var pagatavot nieka 15 minūtēs. Un – garšos visiem!

Tikai dažas ierastās sastāvdaļas (kas, iespējams, jau ir mājās), ir viss, kas nepieciešams, lai pagatavotu šo kārumu!

Foto: Nikola Leite

::recepte::

Process ir ļoti vienkāršs. Vispirms katrai maizes šķēlei nogriež garozu. Pēc tam šķēles izrullē plakanas, izmantojot mīklas rulli.

Katru maizes šķēli pārziež ar šokolādes krēma kārtu.

Foto: Nikola Leite

Cieši sarullē katru maizes šķēli.

Tad, gluži tāpat kā karbonādes, iemērc sakultā olā un pienā.

Cep sviestā no visām pusēm, līdz rullīši kļūst zeltaini brūni un šķietami kraukšķīgi.

Foto: Nikola Leite

Kā no pannas nost, tā apviļā cukurā un kanēlī.

::!recepte::

Lai izdevušās brokastis!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!