![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/fac85450-98ec-11ed-9359-2f43dde27e06.jpg?w=576&h=313)
40Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
200 gbiezpiens200 grīvēts siers3 gab.olas dilles1 gab.lavaša iepakojums sēkliņas
Sagatavošana
1
Biezpienu liek bļodā, pievieno rīvēto sieru, olas un sakapātas dilles. Visu samīca. Ja šķiet, ka jāpievieno sāls, padomā divreiz, jo sieram arī ir savs sāļums!
2
Lavašu sasmalcina apmēram 1,5x1,5 cm kvadrātiņos.
3
Lavaša plēksnītes iemaisa masā un liek karstumizturīgā veidnē, kas izklāta ar cepampapīru vai ietaukota ar sviestu vai eļļu.
4
Pāri kaisa sēkliņas – derēs gan sezama, gan saulespuķu, gan ķirbju sēklas, gan visas kopā vienā maisījumā.
5
Liek iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī un cep 180 grādos apmēram 30–40 minūtes (viss atkarīgs no katras individuālās krāsns).
6
Ja šķiet, ka gatavais kukulītis ir par gaišu, beigās cepeškrāsni pārslēdz grila režīmā un cep tajā vēl 5–7 minūtes.
Lai labi garšo!
![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/1f3dac40-98ed-11ed-b44b-65d83be58042.jpg?w=876)
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit