Foto: Shutterstock
Mazliet neierastāka pankūku mīkla – ar iebiezināto pienu bez cukura. Iebiezinātais piens piešķirs pankūku mīklai samtainu garšu un pufīgu tekstūru pankūkām.
45Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
250 gmilti1 TKcepamais pulveris4 gab.olas1 bundža iebiezinātais piens bez cukura20 gcukurs150 gmellenes15 gsviests (izkausēts) eļļa cepšanai

Sagatavošana

1

Lielā bļodā iesijā miltus, cukuru un cepamo pulveri.

2

Miltu kalniņā uztaisa bedrīti, kurā iesit olas un ielej iebiezināto pienu. Ar putojamo slotiņu rūpīgi samaisa mīklu.

3

Tad mīklā iemaisa izkausēto sviestu un mellenes.

4

Paralēli uzkarsē pannā eļļu uz vidējas uguns. Ar karoti lej vidēja izmēra pankūciņas pannā un cep, līdz zeltainas (aptuveni 3 minūtes no vienas un 2 minūtes no otras puses). Un tā, līdz visa mīkla sacepta.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!