![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/79f4b0f0-069f-11ee-ae37-d1a0b3274de4.jpg?w=576&h=313)
180Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
200 ggrauzdēti lazdu rieksti150 gsēklu maisījums150 gžāvētas plūmes150 gžāvētas aprikozes3 ĒKķirbju sēklu milti2 ĒKkokosa sviests
Sagatavošana
1
Visas sastāvdaļas (grauzdētus lazdu riekstus, sēklu maisījumu, žāvētas plūmes, žāvētas aprikozes, ķirbju sēklu miltus) liek virtuves kombainā un maļ aptuveni divas minūtes.
2
Izkausē kokosa sviestu, pievieno masai un turpina malt.
3
Formā ieklāj pārtikas plēvi, liek samalto masu un kārtīgi nopresē.
4
Ievieto ledusskapī sastingt uz vismaz trīs stundām.
Nu tie ir gatavi baudīšanai un līdzņemšanai!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit