Фото: DELFI

Vienkārši, bet tajā pašā laikā izteiksmīgi tomātu salāti, kas lieliski piestāvēs dažādām gaļas maltītēm piknikā svaigā gaisā. Izmanto mazos ķirštomātus vai mazos plūmju tomātiņus! Recepti iesaka Aina Pitrāne no "Aina gatavo".

10recipe.minutes
10recipe.ingredients
vidēji

recipe.ingredients

recipe.portions: 4
400 gmazie tomāti0.5 gab.sarkanā paprika1 gab.sarkanais sīpols pēc garšasmarinēti vai svaigi čili pipari1 gab.ķiploka daiviņa1 saujazaļumi (pētersīļi, dilles, lociņi)1 ĒKolīveļļa1 ĒKcitrona sula pēc garšassāls pēc garšascukurs

recipe.preparation

1

Sagriež dārzeņus. Tomātiņus uz pusēm, sīpolus pusgredzenos, papriku salmiņos.

2

No čili izņem sēklas un sagriež mazos gabaliņos.

3

4

Zaļumus smalki sakapā.

5

Pagatavo mērci. Eļļai un citrona sulai pievieno saspiestu ķiploku, sāli un cukuru. Labi samaisa un pārlej pāri dārzeņiem. Salātus vēlreiz samaisa un pasniedz.

Lai labi garšo!

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !