![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/2410aff2-1e5b-401a-a0ce-d9e58c4a90ca.jpg?w=576&h=313)
Brīvdienas vajag iesākt garšīgi, bet bez liela darba. Ja slinkums cept pankūkas, bet parasta siermaize vai brokastu pārslas ar pienu šķiet pārāk garlaicīga izvēle, šīs maizītes būs tieši laikā. Svaigas, aromātiskas un ļoti vasarīgas.
10Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
gab.Ciabata125 gMocarella12 gab.Ķirštomāti pēc garšasBaziliks1 šķipsnaSāls pēc garšasOlīveļļa
Sagatavošana
1
Sagriež maizi biezās šķēlēs, apgrauzdē. Var grauzdēt uz pannas vai cepeškrāsnī.
2
Sagriež šķēlēs tomātus (vasarā lieliski noderēs svaigi tomāti no siltumnīcas, nevis veikalā pirktie ķiršu tomātiņi) un mocarella sieru.
3
Maizītes apsmērē/aplej ar olīveļļu, uzkaisa sāli pēc garšas.
4
Uz maizītēm kārto mocarella sieru, tomātus un baziliku.
Tieši tik vienkārši! Pasniedz brokastīs kopā ar tasi gardas kafijas.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit