Foto: DELFI
Kurš teicis, ka brokastu biezpienam jābūt blāvi garlaicīgam? Kad pavasara redīsi beidzot apvēlušies un izrauti no dobes, pievieno tos graudainajam biezpienam, bet interesantāku garšas niansi piešķir, klāt liekot arī saldās paprikas pulveri. Un sausmaizītes – ideālās "laiviņas", kas visu satur kopā.
10Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
4 gab.sausmaizītes ar sēklām150 ggraudainais biezpiens10 gab.mazi redīsi1 ĒKsakapāti lociņi un dilles TKsaldās paprikas pulveris pēc garšasjūras sāls

Sagatavošana

1

Redīsus nomazgā un sagriež smalkos kubiņos.

2

Pieber klāt graudainajam biezpienam, pievieno paprikas pulveri, lociņus un dilles, jūras sāli un visu rūpīgi samaisa.

3

Biezpiena masu kārto uz kraukšķīgām sausmaizītēm un izdekorē ar kādu plāni sagrieztu redīsa šķēlīti.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!