![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/7c631370-aae8-4f89-b64c-7ea4ca9c4513.jpg?w=576&h=313)
20Minūtes
15Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
4 gab.nektarīni2 gab.tomāti mocarellas vai buratas siera bumbiņa0.5 gab.sarkanais sīpols100 gspinātu lapas baziliks (rotāšanai) olīveļļa MĒRCEI:50 mlolīveļļa40 mlbalzamiko mērce1 gab.ķiploka daiviņa20 gab.smalki sakapātas bazilika lapiņas nedaudz smalki sakapātu pētersīļu sula no 1/3 citrona1 ĒKmedus
Sagatavošana
1
Katru nektarīnu sagriež astoņās daiviņās, izņem kauliņus.
2
Apslaka nektarīnu daiviņas ar olīveļļu un grilē 2-4 minūtes no katras puses.
3
Sajauc kopā visas mērces sastāvdaļas.
4
Nedaudz mērces samaisa kopā ar spinātu lapām, pārējo atstāj salātu apslacīšanai.
5
Kārto uz šķīvja spinātu lapas, tomātu gabaliņus, grilētas nektarīnu daiviņas, sieru un sīpolus.
6
Apslaka ar atlikušo mērci un pasniedz.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit