Uzkodu ballītē nekad nevar būt par daudz, un, jo dažādākas un neparastākas, jo labāk. Viens no veidiem, kā dažādot gan našķi ballītei, gan padarīt interesantāku mājas kino vakaru – pagatavot kādu uzkodu, izmantojot "Ādažu čipsu" garšvielas, kā to iesaka ēdienu blogere Anna Panna.
40Minūtes
3Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

kartupeļi eļļa čipsu garšviela

Sagatavošana

1

Sagriež kartupeļus biezās šķēlēs. Izmantojot koka irbulīšus kā ierobežotāju, vienu šķēles pusi iegriež taisnās šķēlītēs, otru pusi – slīpās.

2

Kartupeļus iemet verdošā sālsūdenī uz 5 minūtēm. Tikmēr olīveļļu sajauc ar "Ādažu čipsu" garšvielu un ar otiņu rūpīgi pārsmērē kartupeļus.

3

Liek uz cepamā papīra un cep krāsnī, kamēr zeltaini brūni. Gatavo uzreiz lielāku daudzumu, lai pacienātu arī draugus un mīļos!

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!