Foto: DELFI
Biezpiena plātsmaize vai sacepums – sauc, kā gribi, jo tam nav nozīmes, visu izšķir garša, kas ir ļoti laba. Pa virsu liec tomātus, plānas kabaču šķēles, papriku, sīpolus – kas nu vien ienāk prātā un kas labāk garšo! Derēs gan brokastīm, gan vieglākām vakariņām.
45Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
275 gbiezpiens50 grīvēts mocarellas siers2 gab.olas50 gmilti pēc garšassāls1 TKcepamais pulveris tomāti Vidusjūras garšvielas

Sagatavošana

1

Biezpienu, sieru, olas, miltus, cepampulveri samaisa un klāj uz ar cepampapīru izklātas pannas. "Tasty" padoms – miltu vietā var izmantot auzu klijas.

2

Pāri kārto šķēlēs sagrieztu tomātu un pārkaisa ar Vidusjūras garšvielu maisījumu.

3

Liek iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180 grādos apmēram 40 minūtes.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!