![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/afc4f90f-76f1-4890-bb0b-aacfdf51c4cd.jpg?w=576&h=313)
25Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 gab.iepakojums gatavās kārtainās mīklas3 gab.Mazpulcēnu krāsainās bietes1 gab.citrona sula un miziņa2 ĒKolīveļļa1 TKmedus TKčili piparu pulveris200 gkrēmsiers100 gfetas siers100 mlsaldais krējums50 grukola (dekoram)
Sagatavošana
1
Kārtaino mīklu atlaidina un sagriež kvadrātveida porciju gabalos.
2
Katram mīklas kvadrātiņam 1 cm attālumā no malām apgriež apkārt, neiegriežot mīklā līdz galam. Viduci sadursta ar dakšu. Liek līdz 200ºC temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un cep 10–15 minūtes, kamēr tie ir zeltaini brūni.
3
Bietes nomizo un sagriež plānās šķēlītēs. Liek bļodiņā un aplej ar olīveļļu, citronu sulu un pievieno sarīvētu citrona miziņu. Pievieno medu, čili, sāli un samaisa. Atstāj uz 30 minūtēm iemarinēties.
4
Pagatavo krēmu, saputojot kopā krēmsieru un fetas sieru. Pēc vēlmēm pievieno garšai sāli un piparus.
5
Katrai mīklas kvadrātiņam virsū kārto krēmu, pāri liek marinētās bietes un dekorē ar rukolu.
Lai izdodas!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit