60Minūtes
13Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
4 gab.olas1 glāzemilti1 glāzesvaigi rīvēti burkāni1 glāzesvaigi rīvēti āboli1 glāzeolīveļļa (vai cita, kas garšo)1 glāzecukurs kanēlis cepamais pulveris PILDĪJUMAM:400 gmaskarpones vai svaigais siers140 gpūdercukurs200 gsaldais krējums vaniļas ekstrakts
Sagatavošana
1
Saputo olu dzeltenumu un baltumu ar cukuru.
2
Pielej eļļu un kārtīgi puto vēlreiz.
3
Atsevišķā bļodā liek svaigi rīvētus burkānus, svaigi rīvētus ābolus un sasmalcinātus valriekstus.
4
Pieliek pie saputotajām olām un caur sietiņu masā iesijā miltus.
5
Pieber paciņu cepamā pulvera un vienu karoti kanēļa.
6
Visu sirsnīgi samaisa un liek cepeškrāsnī 185 grādos, cep apmēram 40-45 minūtes.
7
Pildījumu gatavo no 400 gramiem maskarpones vai svaigā siera, 140 gramiem pūdercukura, 200 gramiem saldā krējuma, vaniļas ekstrakta vai vanilīna cukura.
8
Kūkas biskvītu pārgriež uz pusēm un pa kārtām smērē krēmu.
9
Ļauj, lai ievelkas.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit