Foto: Iveta Rutkovska
Ātri pagatavojami cepumi no vienkāršiem produktiem. Lieliski garšos pie tējas vai kafijas. Recepti iesaka gardēde Iveta Rutkovska.
40Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

300 gātri vārāmās auzu pārslas200 gsviests (istabas t.)3 ĒKeļļa3 gab.olas4 ĒKmandeļu milti4 ĒKkviešu milti5 ĒKcukurs2 TKcepamais pulveris vaniļa rozīnes ananasu gabaliņi (žāvēti)

Sagatavošana

1

Auzu pārslas apcep uz pannas ar 70 gramiem sviesta un 3 ēdamkarotēm eļļas (lieliski derēs mandeļu eļļa vai kāda cita eļļa ar maigu garšu).

2

Kombainā samaisa pārējo sviestu, cukuru, cepamo pulveri un vaniļu, kviešu un mandeļu miltus.

3

Tad masai pakāpeniski pievieno auzu pārslas.

4

Beigās pieber rozīnes un žāvētus ananasus un iejauc burtiski ar pāris griezieniem.

5

Uzkarsē krāsni līdz 180 grādiem.

6

Uz pannas ar tējkaroti liek mīklas piciņas un cep 20 minūtes!

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!