Foto: Iveta Rutkovska
"Man rīt dzimšanas diena – neapaļa, turklāt darba dienā. Nebūs lielas balles ar klātiem galdiem, tāpēc nolēmu uztaisīt kūciņu ar bērnības garšu," recepti piesakot, raksta Iveta Rutkovska.
30Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

3 gab.paciņas klasiskie Selgas cepumi4 gab.iepakojumi saldais biezpiens200 mlsaldais krējums krāsainā marmelāde rozīnes ievārījums piens (cepumu mērcēšanai)

Sagatavošana

1

Saputo saldo krējumu, sajauc ar saldo biezpienu, piejauc rozīnes un marmelādi.

2

Veido torti: klāj kārtu cepumu, ko iemērc pienā.

3

Virsū uzziež ievārījumu.

4

Klāj nākamo cepumu kārtu, klāj virsū biezpiena krēmu, cepumus, krēmu.

5

Rotā, kā patīk! Liek ledusskapī, lai savelkas (vislabāk līdz nākamajai dienai).

Lai izdodas!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!