Ja ciemos uz kafiju gaidāma draudzene, plānoti nelieli ģimenes svētki, vai tieši otrādi – ar kaut ko saldu nepieciešams remdēt skumjas, tad kruasānu pudiņš ir lieliska alternatīva rabarbermaizei vai siera kūkai. Kruasānu pudiņš ir viegli un ātri pagatavojams. Lielākā daļa tam nepieciešamo produktu parasti jau būs atrodami virtuvē.

Varbūt pārsteidzoši, bet kruasāni Latvijā ir ļoti populāri. To apliecina "Lidl" apkopotie dati - starp visām Eiropas valstīm, rēķinot uz vienu "Lidl" veikalu, pārdoto kruasānu daudzums vislielākais ir tieši Latvijā!

Tādēļ "Lidl virtuves" šefpavārs Uģis Veits un "Lidl" maizes ceptuve piedāvā izmēģināt interesantu, ļoti gardu un viegli pagatavojamu kruasānu pudiņa recepti.

30recipe.minutes
10recipe.ingredients
viegli

recipe.ingredients

recipe.portions: 4
8 gab.sviesta kruasāni4 gab.olas200 mlpiens4 TKvaniļas cukurs200 gievārījums200 gkrēmsiers200 mlsaldais krējums200 gogas1 ĒKpūdercukurs3 ĒKkļavu sīrups

recipe.preparation

1

Olām pievieno pienu, vaniļas cukuru, pusi kļavu sīrupa un kārtīgi sakuļ.

2

Kruasānus ar maizes nazi pārgriež uz pusēm, izmērcē sakultajās olās un sīrupā, pēc tam kārto cepamajā traukā.

3

Pāri palikušās cepamtrauka brīvās vietas un stūrīšus aizpilda ar krēmsieru un ievārījumu.

4

Pārlej visam pāri atlikušo olu un sīrupa masu, vietām vēl pārliek sviesta piciņas un visu pārlej ar atlikušo kļavu sīrupu.

5

Liek cepeškrāsnī 185 grādos uz apmēram 25 minūtēm.

6

Tikmēr saldajam krējumam pievieno pavisam mazliet cukura un uzputo.

7

Sacepumu pasniedz dekorētu ar putukrējumu un svaigām ogām.

Lai labi garšo!

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !