Foto: Čiekuru ledenes, cepamķirbji, sklandrauši un citi rudens gardumi Kalnciema ielas tirdziņā
Foto: DELFI

Kalnciema ielas tirdziņā šodien bija ko ieraudzīt, sasmaržot un nogaršot. Te vienmēr vienkopus ir tik daudz labumu no visām Latvijas malām, ka liekas - Kalnciema ielas tirdziņš ir kā maza Latvijas garšu galvaspilsēta. Nu vismaz sestdienās.

close-ad
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma

Biezs, caurspīdīgs medus, kas septembra saulē izskatās kā dzintars, īsta, uz kļavu lapām cepta maize, ļoti garda izskata kūkas un sulīgi sklandrauši, olas marinādē un kaņepju halva, kārdinošu nokūpinātas vistiņas, sukādes un citi kārumi, dzērvenes un smilšērkšķi kā īsti dārgakmeņi, niknākie pipari un asākās mērces, zaļi salāti, sarkani āboli, ķirbji un cidonijas, dažādi smēriņi, graudiņi, sulas un marinējumi, čiekuri šokolādē, ķiploki, kūpinātas zivis un arī daži svešzemju kārumi...

Tas tik ir tirgus! Septembra smaržas un garšas vienuviet - bauda gan acīm, gan vēderam!

Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!

Tags

rudens raža Kalnciema ielas tirgus idejas rudens ēdienreizēm Kalnciema kvartāls
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form