Labu pavārgrāmatu, šķiet, nekad nav par daudz, it īpaši tādu, kas izceļas ar oriģinālām receptēm, rūpīgi aprakstītu gatavošanas procesu un skaistām, kārdinošām bildēm. Tieši tā varētu raksturot kulināres Signes Meirānes jaunizdoto pavārgrāmatu ''Laiks gatavot'', kas nu jau gozējas grāmatnīcu plauktos.

Sezonas aktuālo produktu pielietošana dažādās receptēs, noderīgi knifiņi ēdienu gatavošanas procesā, izzinoši pieredzes stāsti par kulināriju, ēdiena pieskaņošana dzērieniem, tas viss un vēl vairāk, lasāms un baudāms jaunajā pavārgrāmatā ''Laiks gatavot'', ko īpaši kārdinošu padara fotogrāfa Armanda Meirāna uzņemtās bilde, un divu profesionālu ekspertu viedokļi – izcilie vīnziņi Raimonds Tomsons un Andreas Larsson dalās pieredzē, piemeklējot receptēm atbilstošākos dzērienus.

Kā mēs labi zinām, tad mūsdienās jo īpaši svarīgi ēdienu ''izgaršot'' ar acīm, un jāteic, ka Armandam Meirānam tas īpaši labi izdevies, padarot bildes tik kārdinoši skaistas, ka tā vien gribas uzsiet priekšautu un ķerties pie ēdiena gatavošanas. Skaistās fotogrāfijas tandēmā ar oriģinālajām receptēm, atgādinot gan par klasiskām vērtībām un, iepazīstinot ar jaunām pasaules garšām, kalpos par iedvesmu jauniem kulinārajiem piedzīvojumiem.

Pavārgrāmatu ''Laiks gatavot'' meklē grāmatnīcās ''Latvijas grāmata" ("Globuss"), ''Jānis Roze", ''Zvaigzne ABC", ''Valters un Rapa", kā arī veikalos ''Maxima XXX" un ''Maxima XX", vinotēkā "Chateau Verdens".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!