Foto: Shutterstock

Ceļojumu un dzīvesstila portāls "Big7Travel" savā ikgadējā 50 labāko Eiropas kafejnīcu topā iekļāvis apgāda "Zvaigzne ABC" kafejnīcu 'Zvaigzne Cafe'.

Pēc diviem pandēmijas klusuma gadiem šis tops profesionāļu aprindās ticis īpaši gaidīts. Starp Eiropas 50 labākajām kafejnīcām, kas tiek uzmanīgi izraudzītas pēc vairākiem kritērijiem, ir gan kafejnīcas ar senu vēsturi, gan Eiropas kontekstā jaunas zvaigznes, tādas kā "Zvaigzne Cafe".

Portāls "Big7Travel" raksta par visu, ko vērts redzēt, piedzīvot un nogaršot pasaulē. Portāls gadiem ilgi veido izlases "50 labākie" par visdažādākajām tēmām – restorāni, viesnīcas, kefejnīcas utt. Ar šiem topiem pasaulē rēķinās, un tajos iekļūt ir gods un prieks, jo tas nozīmē ne tikai apliecinājumu sniegumam, bet arī tūristu pieplūdumu.

Par kafejnīcas iekļūšanu Eiropas topā savos sociālajos tīklos vēstīja apgāda "Zvaigzne ABC" īpašniece Vija Kilbloka. Kafejnīcu 2016. gadā izveidoja un vada viņas dēls Kristaps Kilbloks, kurš kafijas gatavošanas mākslu apguvis Londonā.


"Big7Travel" ierindojis "Zvaigzne Cafe" topa 19. vietā un par kafjnīcu raksta tā: "Šeit ir pasaules klases kafija, tāpat arī kūkas un konditorejas izstrādājumi. Apkalpošana ir dzirkstoša, un draudzīgie baristas vienmēr priecājas pastāstīt par dažādiem kafijas veidiem – daži var pārsteigt arī jūs."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!