Foto: DELFI
Tu taču piekritīsi, ka panna ir viens no spēcīgākajiem "ieročiem" virtuves piederumu "arsenālā". Karbonādes, sacepumi, kotletes, pīrādziņi, mērces, sautējumi un pankūkas – tā vien šķiet, ka, liekot lietā izdomu, pannā var pagatavot teju visu!

Padalies ar saviem knifiņiem, kā tu liec lietā šo daudzveidīgo virtuves piederumu: līdz 1. martam pagatavo pannā savu mīļāko ēdienu – ceptu vai sautētu, grauzdētu vai šmorētu, pieraksti recepti, nofotografē gala rezultātu un atsūti mums. Ļoti iespējams, tieši tev uzspīdēs veiksme!

Ērtības labad izmanto "Tasty.lv" recepšu iesniegšanas formu, kas atrodama, lūk, šeit, bet, protams, vari savu pannā cepto meistarstiķi sūtīt mums arī pa vecai modei – uz epasta adresi receptes@delfi.lv (ar norādi "Konkursam").

Visas atsūtītās receptes, kas atbildīs konkursa nosacījumiem, tiks publicētas portālā "Tasty.lv" un sacentīsies par galveno balvu – lielisku elektrisko pannu pankūku cepšanai. Ņem vērā, ka "Tasty" patur tiesības neiekļaut konkursā nekvalitatīvus un neatbilstošus attēlus, kā arī receptes ar foto, kas aizlienētas no plašajiem globālā tīmekļa krājumiem.

Konkursa noslēgumā 2. martā tiks paziņots laimīgais uzvarētājs, kurš savā īpašumā iegūs modernu "Russell Hobbs" pankūku pannu ar viegli lietojamu sildīšanas sistēmu un nelīpošu virsmu. Balvas komplektā ietilpst arī īpaša lāpstiņa ērtai pankūku izlīdzināšanai un apgriešanai.

Foto: DELFI
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!