Foto: Publicitātes foto
Jaunajā grāmatā "Radi savas dzīves garšu", ko izdevis apgāds "Ziedu enerģija", apkopotas 100 gardas receptes un 100 efektīvi vingrojumi, lai uzlabotu lokanību, palutinātu garšas kārpiņas un iedvesmotos dzīvot pilnvērtīgāk.

Grāmatai ir divi galvenie autori – šefpavārs Rūdolfs Šteinbergs un fizioterapeits Uldis Raiskums. Abu autoru kaislība un uzdevums ir dalīties ar savu pieredzi, lai ikviens varētu dzīvot veselīgāk, saskaaņā ar savu ķermeni un varētu sasniegt jaunas labsajūtas virsotnes gan caur ēdienu, gan kustībām.

Šefpavārs Rūdolfs Šteinbergs grāmatā piedāvā receptes veselīgām uzkodām, sātīgiem pamatēdieniem un gardiem desertiem. Grāmatā iekļautas veģetāras receptes, taču ir arī receptes ar zivīm un citām jūras veltēm.

Rūdolfs Šteinbergs saka: "Es vēlu ikvienam atrast savu dzīves garšu un būt radošam virtuvē. 100 receptes, visticamāk, neizmainīs visu dzīvi, taču ceru, ka šī grāmata būs labs impulss kaut ko mainīt un darīt citādi. Lai tā lasītājus iedvesmo sasniegt jaunus apvāršņus!"

Fizioterapeits Uldis Raiskums grāmatā apkopojis dažādas slodzes un intensitātes vingrojumus – lai iesildītu ķermeni pirms vingrošanas, lai attīstītu spēku, lokanību, vingrumu, līdzsvaru un uzlabotu vispārējo fizisko kondīciju. Šeit apkopoti arī vingrojumi muskuļu stiepšanai pēc fiziskas slodzes, piedāvātas vingrojumu kombinācijas (piemēram, mugurkaula veselībai), kā arī atslābināšanās vingrinājumi, kas mazinās stresu, uzlabos pašsajūtu un miega kvalitāti.

Grāmatas autori šefpavārs Rūdolfs Šteinbergs un fizioterapeits Uldis Raiskums aicina izveidot labas un veselīgas attiecības ar savu ķermeni, ieklausīties tajā, sadzirdēt to un veltīt laiku sev, atklājot kustību pasauli un veselīgas un gardas ēšanas baudu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!