Foto: F64
Pirmdien, 8. novembrī, plkst. 18.10 kanālā TV3 un "Go3" “Gandrīz ideālās vakariņās” savās mājās un virtuvēs ļaus ielūkoties TV3 cilvēki – sporta ziņu guru Toms Prāmnieks, “900 sekundes” vadītāja Kristīne Komarovska, TV3 balss Guntis Krivms un “Superbingo” vadītāja Krista Zvirgzdiņa.

Pirmajā vakarā viesus savās mājās uzņems "Superbingo" vadītāja Krista Zvirgzdiņa. Viņa pieņems izaicinājumu saviem spēkiem un arī savu viesu garšas kārpiņām, galdā sniedzot ne pārāk pārbaudītas receptes.

Otrajā vakarā viesus sagaidīs kanāla balss – Guntis Krivms. No viņa viesi un skatītāji varēs sagaidīt pat vairākas pārsteidzošas meistarklases – mūzikā: rādot savus talantus, virtuvē: gatavojot steiku, un pat sarunās, demonstrējot, cik dažāda var būt cilvēka balss.

Kā nākamā vakariņu viesus uzņems "900 sekundes" vadītāja Kristīne Komarovska. Kristīnes ēdienkartē viesi un skatītāji ieraudzīs viņas piedzīvojumus dažādās pasaules valstīs. Ēdienu gatavošanā vietā un nevietā liels palīgs būs Kristīnes kaķis, bet izklaide būs absolūti unikāla – rokrakstu pētīšana.

Vakariņu nedēļu sportiskā garā noslēgs sporta ziņu veidotājs Toms Prāmnieks. Viņš, atzīstot, ka ir komandas cilvēks, talkā ņems sievu Alisi, bet viesus pārsteigs ar ēdieniem, kam ir pasaules slava – burgeriem un Cēzara salātiem. Bet vai pasaules virtuves klasika ļaus viņam uzvarēt šajā sacensībā? Laiks rādīs!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!