Pieci dārzeņi, kurus vērts konservēt jau tagad
Foto: Shutterstock

Pat ja dedzīgākais konservēšanas brīdis ir jūlija beigas un augusta sākums, arī šobrīd var ļauties konservēšanas priekiem, lai sagatavotu labumus ziemai. Tā kā jaunie vasaras dārzeņi pieejami ne tikai pašu iekoptajos dārgos, bet arī no pašmāju audzētājiem, tagad ir īstais brīdis, lai tos iekonservētu – kamēr tie vēl ir jauni un nepārauguši.

close-ad
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma

Absolūtā konservēšanas laika klasika ir gurķi – tos gatavojam mazsālītus, sālītus, marinētus. Tomēr visu ziemu marinētos gurķus un to salātus no burciņas vien neēdīsi, vai ne? Lai dažādotu pieliekamā saturu un paveicamo konservēšanas darbu klāstu, vērts palūkoties tālāk par gurķu vagu. Lūk, pieci dārzeņi, kurus vērts iekonservēt ziemai!

Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!

Tags

Sarakstu karuselis
0
Konservēšana
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.
Lasi vēl
 

Comment Form